Broker dhe administrues i pavarur i sigurimeve.

E thjeshtë, e sigurt, personale.
"Çmimi i suksesit është përkushtimi, puna e palodhur dhe përkushtimi i pamëshirshëm ndaj asaj që dëshironi të arrini."
ATG Business AG Seitz Roger 09 21
Roger Seitz
Menaxheri i mandatit l anëtar i bordit ekzekutiv

Mirëseardhje

Kemi kënaqësinë t'ju mirëpresim në faqen tonë kryesore, ku do të gjeni të gjitha informacionet e rëndësishme për kompaninë tonë me bazë rajonale. Në ATG, ne jemi krenarë që kemi qenë partneri juaj i besueshëm në shërbimet e sigurimeve dhe besimit për vite me rradhë.

Shërbimet tona janë po aq të ndryshme sa klientët tanë. Si një ndërmjetës me përvojë sigurimesh, ne ndihmojmë kompanitë dhe individët të gjejnë zgjidhjet e duhura të sigurimit që plotësojnë nevojat e tyre. Dhe si fiduciarë kompetentë, ne ofrojmë mbështetje profesionale në fushat e kontabilitetit, këshillave tatimore, krijimit të një biznesi dhe shumë më tepër.

Pavarësisht nëse jeni një biznes i vogël familjar, një themelues që aspiron fillestar ose thjesht kërkoni këshilla për sigurimin personal – ATG është këtu për të ndihmuar.

Çfarë mund të bëjmë për ju?

Sigurimi

Broker i pavarur i sigurimeve

Ne jemi kontakti juaj për të gjitha aspektet e sigurimit: Entuziazëm dhe kompetencë në vlerësimin e rreziqeve, mbështetje të vazhdueshme dhe mbështetje të plotë në rast të një kërkese
informacion shtese

parandalimin

Këshilla për pensionet

Ne jemi në anën tuaj me të gjitha pyetjet në lidhje me pensionin tuaj: analiza parandaluese, mbrojtje e fëmijëve dhe të rriturve, çeqe, etj.
informacion shtese

Besim

Shërbimi nga A në Z

Ne ofrojmë shërbime të besueshme për klientët e biznesit. 
informacion shtese

Plotësoni deklaratën tatimore

Shërbime tatimore për klientë privatë

Përfitoni nga këshillat tatimore të klasit të parë ose plotësoni deklaratën tuaj tatimore.
informacion shtese
Ekipi i ATG Business AG atg të gjithë 35 23

Vlerat tona

Kontaktoni sigurimin

Keni një pyetje në lidhje me sigurimin apo dëshironi të lini një takim me një këshilltar sigurimesh? Na kontaktoni përmes faqes kryesore ose na kontaktoni me telefon.

Kontaktoni Administratorin e Besuar

A keni ndonjë pyetje në lidhje me taksat apo ruajtjet tuaja? Jeni të mirëpritur të na kontaktoni me kërkesën tuaj nëpërmjet faqes kryesore ose me telefon. Mezi presim t'ju takojmë personalisht.

Gjuhët këshilluese

Gjuhët ndihmëse

Kerkese?

Jemi hapur Hënë-Premte. E disponueshme me telefon nga ora 08:00 deri në 12:00 dhe 13:30 deri në 17:00. Ne bëjmë pjesën tjetër!