Besim

Shërbimet tona gjithëpërfshirëse dhe personale të besimit.

E thjeshtë, e drejtë, besim.

Për më shumë se një dekadë, ne kemi qenë një spirancë e fortë dhe e besuar në oqeanin e stuhishëm të botës financiare. ATG ka bërë emër me një përvojë mbresëlënëse prej më shumë se 10 vjetësh dhe është krenare që mbështet një gamë të gjerë segmentesh klientësh me ekspertizën tonë të mirëbesimit të klasit të parë.

Misioni ynë është i thjeshtë por i thellë: Ne ofrojmë “Të thjeshtë, të drejtë, fiduciare!” – një filozofi që reflektohet në gjithçka që bëjmë. Ne e kuptojmë se çështjet financiare shpesh perceptohen si komplekse dhe konfuze, por ne jemi këtu për t'i bërë ato të qarta dhe të kuptueshme. Zgjidhjet tona besnike jo vetëm që janë të sakta, por edhe të përshtatura për nevojat tuaja specifike për ta mbajtur kompaninë tuaj në rrugën e suksesit.

"Departamenti ynë i besimit ofron shërbime për klientët privatë dhe të biznesit. Këshillat dhe komunikimi ynë i qartë do t'ju frymëzojë!"
besoni Count Andreas 20 22
Andreas Graf
Shef i Trustit l Anëtar i Bordit Ekzekutiv

Partneri juaj rajonal i besimit

Ne jemi krenarë që jemi të vendosur në rajon dhe që punojmë ngushtë me kompanitë vendase. Kuptimi ynë i thellë i karakteristikave dhe kërkesave rajonale na mundëson t'ju ofrojmë zgjidhje të personalizuara që bëjnë vërtet ndryshim. Me ATG në krahun tuaj, ju keni një partner që kupton nevojat tuaja lokale duke qëndruar në krye të tendencave të biznesit global.

sherbimet tona

Përvoja jonë e pasur shtrihet në një gamë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë këshilla tatimore, kontabilitet, formim biznesi dhe shumë më tepër. Pavarësisht nëse jeni një fillestar i vogël, një kompani e themeluar apo një individ, ATG ju ofron kujdesin dhe mbështetjen profesionale që meritoni:

Bankim i korporatave

Oferta jonë në një shikim:

 • Konsulencë biznesi
 • Këshilla për TVSH-në
 • Përgatitja e pasqyrave financiare
 • Krijimi i deklaratave të TVSH-së
 • Administrata e pagave
 • Përgatitja e planeve financiare
 • Dokumentacioni për financim
 • Administrim gjeneral

Klientët privatë

Oferta jonë në një shikim:

 • Këshilla tatimore
 • Plotësoni deklaratën tatimore
 • Kthimet e plota të taksave për taksat speciale
 • Llogaritjet e taksave
 • Ekzaminimi i vlerësimeve të taksave
 • Krijimi i raporteve vullnetare
 • Përfaqësimi para organeve tatimore

Menaxhimi Financiar

Oferta jonë si kërcyes:

 • Marrja e përkohshme e administrimit financiar në rast të mungesës së personelit
 • Menaxhimi i llogarive të arkëtueshme
 • Menaxhimi i llogarive të pagueshme
 • Kontabiliteti i listës së pagave
 • Këshilla për TVSH-në
 • Rregulloret e zëvendësimit

Kontaktoni Administratorin e Besuar

A keni ndonjë pyetje në lidhje me taksat apo ruajtjet tuaja? Jeni të mirëpritur të na kontaktoni me kërkesën tuaj nëpërmjet faqes kryesore ose me telefon. Mezi presim t'ju takojmë personalisht.

Gjuhët këshilluese

Gjuhët ndihmëse