deklarata tatimore

Ne plotësojmë deklaratën tuaj tatimore!

Deklarata tatimore, pa stres me ne!

Deklaratat tatimore mund të jenë një sfidë e vërtetë, por ne i bëjmë ato të lehta! Në ATG, ne krenohemi që u ofrojmë klientëve tanë shërbime tatimore profesionale dhe efikase që do të kujdesen për çështjet tuaja tatimore në një kohë të shkurtër.

Ekspertët tanë janë këtu për t'ju ndihmuar të siguroheni që të përfitoni nga të gjitha zbritjet dhe përfitimet që keni të drejtë. Por kjo nuk është e gjitha - ne e kuptojmë se koha është shpesh thelbi. Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë dy opsione redaktimi:

Përpunimi standard (deri në 30 ditë pune): Profesionistët tanë me përvojë të taksave do të kujdesen tërësisht për kthimin tuaj tatimor dhe do të sigurojnë që gjithçka të jetë e saktë dhe e plotë.

Përpunim ekspres (vetëm 5 ditë pune): Nëse jeni me nxitim, ne ofrojmë gjithashtu një opsion ekspres ku përpunojmë deklaratën tuaj tatimore brenda vetëm 5 ditëve pune dhe me të njëjtën cilësi.

Pavarësisht se cilin opsion zgjidhni, me ATG mund të jeni të sigurt se do të merrni këshilla tatimore me cilësi të lartë të përshtatura për nevojat tuaja individuale.

Le të largojmë stresin nga deklarata juaj tatimore dhe t'ju shoqërojmë në rrugën drejt një deklarate të suksesshme tatimore. Besoni në profesionalizmin dhe efikasitetin tonë dhe shijoni qetësinë mendore se taksat tuaja janë në duart më të mira.

Gati për të filluar? Na kontaktoni sot dhe përjetoni sa të lehta dhe të përshtatshme mund të jenë deklaratat tatimore!

Është shumë e lehtë:

Dërgoni dokumentet në:
ATG Biznes AG
Deklaratat tatimore
Widnauerstrasse 6
9435 Heerbrugg
ose me email në: tax@atg-treuhand.ch

Dokumentet janë gjithashtu në dispozicion në anglisht. Këtë mund ta shkarkoni në menunë e kokës te "Shkarkoni".

Datat e bllokimit për porosinë e shprehur:
Dokumentet e marra brenda afateve të përcaktuara nuk mundet të përpunohet si një urdhër i shprehur:

 • aktualisht nuk ka kohë mbylljeje

Çmimet tona bazë përfshijnë çdo TVSH

Kthimi i taksave për individët

pa fëmijë, pa pronë dhe pa letra me vlerë
nga CHF 100
 • deri në pesë pozicione llogarie (duke përjashtuar letrat me vlerë)
 • Të ardhurat nga punësimi me kosto profesionale
 • Kostot e arsimit dhe trajnimit
 • Shpenzimet mjekësore me anë të një vërtetimi tatimor
 • Donacione dhe kontribute partiake
 • Kopja e deklaratës tatimore të plotësuar
 •  

Kthimi i taksave për individët

me / pa fëmijë dhe / ose me pronë
nga CHF 135
 • deri në dhjetë pozicione të llogarisë dhe / ose letrave me vlerë
 • Të ardhurat nga punësimi me kosto profesionale
 • Kostot e arsimit dhe trajnimit
 • Informacion mbi fëmijët me shpenzimet përkatëse
 • Regjistrimi i pronës së zotëruar nga pronari
 • Shpenzimet mjekësore me anë të një vërtetimi tatimor
 • Donacione dhe kontribute partiake
 • Kopja e deklaratës tatimore të plotësuar
 •  

Kthimi i taksave për familjet

me / pa fëmijë dhe / ose me pronë
nga CHF 170
 • deri në 15 llogari dhe / ose pozicione të letrave me vlerë
 • Të ardhurat nga punësimi me kosto profesionale
 • Kostot e arsimit dhe trajnimit
 • Informacion mbi fëmijët me shpenzimet përkatëse
 • Regjistrimi i pronës së zotëruar nga pronari
 • Shpenzimet mjekësore me anë të një vërtetimi tatimor
 • Donacione dhe kontribute partiake
 • Kopja e deklaratës tatimore të plotësuar
 •  

shtesat

dokumente jo të plota

CHF 30 shtesë
 • me dërgesë personale
 • kur dorëzohet me postë
 •  

kapje efektive

CHF 5 Shtesë për faturë/faturë
 • kosto efektive të pasurive të paluajtshme
 • kosto efektive të kujdesit shëndetësor
 • Pozicionet e letrave me vlerë (nëse numri tejkalon çmimin bazë)
 •  

trashëgimit/dhuratat

CHF 25 Shtesë për rast
 • Konsultimi nga këshilltari tatimor
 • mbledhjen e të dhënave
 •  

eliminimi ndërkantonal

CHF 30 për kanton
 • Vendbanim i drejtpërdrejtë për çdo kanton
 •  

nga prona e dytë

CHF 55 Shtesë për pronë shtesë
 • Regjistrimi me anë të kostove fikse të mirëmbajtjes
 • Regjistrimi i të ardhurave nga qiraja
 •  

Këshilla/kërkesa

nga CHF 111
35
në orë
 • kërkesat e postës
 • pyetje telefonike
 • Këshilla tatimore
 •  

opsione

mandati tatimor

Përfaqësimi pranë organit tatimor
CHF 180 në vit
 • plotësoni një autorizim të veçantë
 • Dërgimi i faturave tatimore provizore
 • Ekzaminimi i vendimit/ve të vlerësimit
 • Kontrolloni faturën/faturat përfundimtare
 • Organizimi/përcjellja e pyetjeve
 •  

urdhër të shprehur

Përpunimi brenda 5 ditëve pune
CHF 75 shtesë/shtesë
 •  

Dorëzimi me nënshkrim

Të dhënat tatimore nuk depozitohen drejtpërdrejt në zyrë
CHF 20 shtesë/shtesë
 •  

Gjuhët këshilluese

Gjuhët ndihmëse