Kompanitë

Shërbimet tona të besimit gjithëpërfshirëse dhe personale për kompanitë.

Lehtë, e drejtë, ruajtje!

Për më shumë se një dekadë, ne kemi qenë një spirancë e fortë dhe e besuar në oqeanin e stuhishëm të botës financiare. ATG ka bërë emër me një përvojë mbresëlënëse prej më shumë se 10 vjetësh dhe është krenare që mbështet një gamë të gjerë segmentesh klientësh me ekspertizën tonë të mirëbesimit të klasit të parë.

Misioni ynë është i thjeshtë por i thellë: Ne ofrojmë “Të thjeshtë, të drejtë, fiduciare!” – një filozofi që reflektohet në gjithçka që bëjmë. Ne e kuptojmë se çështjet financiare shpesh perceptohen si komplekse dhe konfuze, por ne jemi këtu për t'i bërë ato të qarta dhe të kuptueshme. Zgjidhjet tona të besimit nuk janë vetëm të sakta, por edhe të përshtatura për nevojat tuaja specifike për ta mbajtur kompaninë tuaj në rrugën e suksesit.

"Duke punuar me TOPAL, klientët tanë gjithashtu përfitojnë nga shërbimi i klasit të parë. Sistemi ynë plotëson kërkesat më të larta për dixhitalizimin dhe sigurinë!"
Numërimi i kompanisë Andreas 20 22
Andreas Graf
Shef i Trustit l Anëtar i Bordit Ekzekutiv

Shërbimet tona në një shikim të shpejtë

Mbajtja e librave

Shërbimi nga A në Z

Nga ideja deri në përfundim, për fillimet, mbajtjen e librave, ristrukturimin, planifikimin e trashëgimisë, çështjet e taksave dhe TVSH-në, ne ju ofrojmë shërbime të klasit të parë me ekspertizë të gjerë, gjithashtu në transaksione ndërkufitare, për shembull si përfaqësim i taksave.

Administrimi i personelit

Gjithçka për stafin tuaj nga një burim i vetëm

Ne jemi kontakti juaj për stafin tuaj. Ju mund të merrni një program të kontabilitetit të pagave nga ne ose mund të transferoni në administratë administratën: Nga llogaritja mujore e pagave te deklaratat e pagave deri te këshillat për ligjin e punës ose krijimin e kontratave të punës, ju do të merrni mbështetje nga ne.

Konsulencë biznesi

Shërbimi nga A në Z

Ne nuk jemi vetëm një llogaritar. Optimizimi i vazhdueshëm i proceseve dhe strukturave dhe dixhitalizimi, llogaritjet e mundshme të kostos, planet e biznesit ose hetimet e financimit janë tema që janë të rëndësishme për ne si kujdestarë.

Formimi i ndërmarrjes

nga CHF 1'299 .--

vetëm filloni!

Ne gjetëm kompaninë tuaj për ju: Qoftë GmbH apo AG, ne gjetëm kompaninë tuaj: Gjithçka nga një burim i vetëm. Nga 1,299 CHF plus TVSH duke përfshirë noterizimet e nevojshme.

Këshilla për TVSH-në

ose përfaqësimi i ndërmarrjeve të huaja.

Ne jemi te specializuar ne TVSH

A keni mbajtjen e llogarisë tuaj dhe një rast të veçantë të TVSH-së? Ne ju këshillojmë në mënyrë gjithëpërfshirëse në çështjet e TVSH-së, gjithashtu edhe në çështjet ndërkufitare. Ju gjithashtu mund të na emëroni si përfaqësues të taksave në Administratën Federale të Taksave (MTL).

Këshilla për TVSH-në

Ne jemi të specializuar në këshillimin për çështjet e TVSH-së. Ne i këshillojmë klientët tanë për procese shumë komplekse në lidhje me TVSH-në. 

Bankim i korporatave

Këshilla për TVSH-në

Ne ju këshillojmë për temën komplekse të TVSH-së: nëse bëhet fjalë për përpunimin e një dërgese apo e gjithë situata duhet të kontrollohet, ne jemi të lumtur që jemi pranë jush.

TVSH e BE-së

Dorëzimi në të gjithë Evropën?

Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë mbi bazat e TVSH-së brenda BE-së kur regjistroheni në Gjermani dhe të llogarisim TVSH-në në përputhje me rrethanat.

administrata publike

Verifikimi apo integrim?

Brenda administratës financiare lindin çështje komplekse që duhen kontrolluar nga perspektiva e TVSH-së. Ne këshillojmë administratat publike (bashkitë) për çështjet teknike që lidhen me TVSH-në: nëse, për shembull, një projekt ndërtimi është në pritje ose nëse kërkohet një rishikim i situatës aktuale, ne jemi të lumtur t'ju ndihmojmë.

Regjistrimi?

Ne këshillojmë gjerësisht.

Ne ju tregojmë se kur duhet të regjistroheni në cilin shtet të Zvicrës apo të Bashkimit Evropian.

Ne ofrojmë gjithmonë një zgjidhje:

Po kërkoni një zgjidhje të përshtatshme softuerike apo po punoni tashmë me një sistem të provuar? Me ne si administruesin tuaj të besuar, ju merrni fleksibilitetin më të madh. Meqenëse ne punojmë me një shumëllojshmëri të gjerë sistemesh, ju mund të kaloni lehtësisht tek ne pa pasur nevojë të bëni ndonjë ndryshim të madh në proceset tuaja. Ne mund të ofrojmë zgjidhjet e mëposhtme në shitjet direkte:

Nënshkrimi i kompanisë

Topal

Ne punojmë me programin kontabël zviceran nga Topal Solutions AG. Falë sistemit tonë, ne ofrojmë një shkallë të lartë të digjitalizimit. Ju keni mundësinë të përdorni sistemin tonë dhe kështu të krijoni kontabilitetin në mënyrë të pavarur - gjithçka lidhet drejtpërdrejt me ne. Programi i kontabilitetit gjithashtu mund të plotësohet individualisht sipas nevojave tuaja. 

Lista e çmimeve për përdorimin e sistemit, duke filluar nga 350 CHF në vit, mund të gjendet në qendrën e shkarkimit këtu në faqen tonë kryesore.

Bexio

Si një partner ari dhe një administrues i besuar i Bexio (www.bexio.com), ne ofrojmë mundësinë për të menaxhuar kontabilitetin në mënyrë të pavarur: Ne kujdesemi për kontabilitetin e TVSH -së dhe pasqyrat financiare vjetore dhe përqendrohemi në këshilla dhe optimizim. 

logo-bexio
gold-def-de@2x
Partner banane i kompanisë

Sistemi i kontabilitetit të bananeve

Banana.ch SA ofron zgjidhje të përballueshme për bizneset e vogla për të përgatitur kontabilitetin e tyre. Kontabiliteti i bazuar në Excel është i shpejtë dhe i lehtë për t'u vendosur dhe i gatshëm për t'u përdorur
Në dispozicion për 69 CHF/vit.

Si partner i Banana, ne mund të kontrollojmë kontabilitetin tuaj, ta rregullojmë atë dhe t'ju këshillojmë për të gjitha aspektet e kontabilitetit tuaj. 

zvicerane21

Si trajneri zyrtar dixhital i platformës Swiss21 (AbaNinja dhe AbaSalary), ne këshillojmë dhe mbështesim klientët tanë që duan të bëjnë kontabilitetin e tyre në mënyrë të pavarur. Me paketën fillestare ju keni mundësinë të përdorni një mjet falas për të krijuar kontabilitet. 

Minimologu i kompanisë
21.Logoja zvicerane

Softueri juaj

Po kërkoni një administrues fleksibël që mund t'ju japë këshilla? Kontabiliteti juaj bëhet në shtëpi dhe ju dëshironi "vetëm" shërbime individuale? Ne do të jemi të lumtur t'ju bëjmë një ofertë që është e përshtatur për nevojat tuaja. Ju mund të vazhdoni të përdorni softuerin tuaj, qofshin zgjidhje nga Abacus, Buspro, Blueoffice, etj., ne tashmë punojmë me klientë të ndryshëm me një shumëllojshmëri të gjerë zgjidhjesh softuerike. 

Gjuhët këshilluese

Gjuhët ndihmëse