Kaloni në Zvicër

Ne ju këshillojmë personalisht dhe gjerësisht!

Mirë se vini në Zvicër

Mirë se vini në Zvicrën të lë pa frymë, shtëpinë tuaj të re! Fillimi në një vend të ri mund të jetë emocionues, por gjithashtu sjell me vete shumë pyetje dhe paqartësi. Pikërisht këtu hyjmë për ta bërë tranzicionin tuaj sa më të qetë.

Në ATG, ne mirëpresim ngrohtësisht të ardhurit si ju dhe jemi në dispozicion për t'ju ndihmuar dhe këshilluar për të gjitha çështjet e sigurimit. Misioni ynë është t'ju ofrojmë sigurinë që ju nevojitet për të shijuar jetën tuaj në Zvicër pa asnjë shqetësim.

Shërbimet tona në një shikim të shpejtë:

1. Këshilla personale: Ne e kuptojmë se udhëtimi i të gjithëve në jetë është unik. Ekspertët tanë marrin kohë për të kuptuar nevojat tuaja specifike dhe për të gjetur zgjidhje të personalizuara të sigurimit për ju.

2. Sigurimi: Pavarësisht nëse është sigurimi shëndetësor, sigurimi i përgjegjësisë ose planifikimi i daljes në pension, ne do t'ju ndihmojmë të zgjidhni planet më të mira të sigurimit që i përshtaten nevojave dhe buxhetit tuaj.

3. Këshilla tatimore: Këshilltarët tanë profesionistë tatimorë janë këtu për t'ju ndihmuar të siguroheni që të përmbushni detyrimet tuaja tatimore në Zvicër. Ne ju ndihmojmë të optimizoni taksat tuaja dhe të formoni të ardhmen tuaj financiare.

4. Njohuri lokale: Si partneri juaj lokal në Zvicër, ne i njohim ligjet dhe rregulloret vendore nga brenda. Ne ju japim njohuritë që ju nevojiten për të marrë vendime të zgjuara për të ardhmen tuaj.

Ne e dimë se udhëtimi në një vend të ri përfshin shumë pyetje. Por mos u shqetësoni - ne jemi këtu për ta bërë udhëtimin tuaj sa më të lehtë dhe të sigurt. Kontaktoni ATG dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të vendoseni në Zvicër dhe të përfitoni nga të gjitha mundësitë që ofron ky vend i mrekullueshëm.

Sigurim shëndetsor

krahasim i pavarur

Sigurim shëndetsor

Sigurimi shëndetësor është i detyrueshëm në Zvicër dhe ju mbron që nga dita e parë.

sigurimi nga aksidentet

Çfarë duhet bërë?

sigurimi nga aksidentet

Me një marrëdhënie pune në Zvicër, ju jeni të siguruar automatikisht kundër aksidenteve në punë nga punëdhënësi. Aksidentet joprofesionale janë të siguruara nëse punoni më shumë se 8 orë në javë me të njëjtin punëdhënës.

sigurimi i pasurisë

Si mund ta siguroj pronën time?

sigurimi i pasurisë

Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë për mundësitë e sigurimit të pronës tuaj private.

Çfarë duhet marrë parasysh?

Organizoni një takim konsultimi me ekspertin tonë: ne do t'ju shpjegojmë në detaje se cilat kërkesa janë të nevojshme për regjistrim në Zvicër dhe cilat opsione sigurimi janë në dispozicion. Në të njëjtën kohë, ju keni mundësinë të merrni këshilla tatimore nga ekspertët tanë tatimorë.  

Broshura jonë informative ju jep gjithashtu një përmbledhje të plotë të temave më të rëndësishme. 

Ne i kushtojmë rëndësi të madhe ofrimit të këshillave gjithëpërfshirëse për lëvizjen në Zvicër.
Numërimi i të sapoardhurit Thomas 09 14
Thomas Graf
Anëtar i Bordit Ekzekutiv

Gjuhët këshilluese

Gjuhët ndihmëse