për ne

Rreth nesh në ekipin e të gjithë 35 23
Rreth nesh DSC1734 shkallëzuar

ATG Biznes AG

Ne jemi një kompani e menaxhuar nga pronarët e bazuar në Luginën e Rhine St. Gallen, e cila është krenare që i ka rrënjët në rajon. Ne i kuptojmë nevojat dhe rrethanat unike të klientëve tanë dhe jemi të specializuar në zhvillimin e zgjidhjeve të përshtatura për klientët tanë. Suksesi dhe siguria juaj janë prioriteti ynë kryesor.

Ku na gjeni

Zyra jonë është e vendosur në Widnauerstrasse 6 në 9435 Heerbrugg. Ju mund të gjeni parkim në parkun tonë nëntokësor të makinave.

Kohët tona të hapjes

Hënë.-Premte. 08.00 - 12.00 dhe 13.30 - 17.00

Linja telefonike e kërkesave: Hënë-Premte. 08.00 - 17.00

Takimet: Mund të ketë edhe jashtë orarit të punës

Ju lutemi referojuni faqes tonë të Google për oraret speciale të hapjes të dielave dhe festave zyrtare:

Detajet e kontaktit

071 740 94 80

Qoftë sigurim, besim apo dëm, gjithmonë mund të na kontaktoni me të njëjtin numër.

info@atg-business.ch | treuhand@atg-business.ch

Ne do t'i përgjigjemi kërkesës suaj brenda 24 orësh.

Widnauerstrasse 6, 9435 Heerbrugg

Zyra jonë ndodhet në zemër të Heerbrugg, direkt në rrugën kryesore midis Heerbrugg dhe Widnau. Parkimi në parkingun e klientit në parkun nëntokësor të makinave.

Mendjet që qëndrojnë pas ATG Business AG

Pozicionet e hapura

Bëhuni pjesë e një ekipi dinamik, inteligjent dhe të ri.

Gjuhët këshilluese

Gjuhët ndihmëse