ekipi

Ne jemi një ekip i ri, por me përvojë me përvojë në fushat e sigurimeve dhe shërbimeve të besimit.

Seitz-Roger_09-21

Roger Seitz

Menaxheri i mandatit

Sigurimi
Anëtar i Bordit Ekzekutiv
 • Ndërmjetësi i sigurimeve VBV
 • Këshilla / mbështetje për NVM-të
 • Këshilla për pensionet
 • FINMA nr. 28,471
 • CICERO nr. 28,535
Count Andreas_20-22

Andreas Graf

Shef i besimit / menaxherit të mandatit

Besim
Anëtar i Bordit Ekzekutiv
 • Besuar me federale FA
 • DAS FH në TVSH/MWST zvicerane
 • CAS FH në TVSH Ndërkombëtare
 • LL.M. TVSH / MWST (iA)
 • Diploma Federale Zvicerane në Menaxhimin e Bankave
 • Këshilla / mbështetje për NVM-të
 • Konsulencë biznesi
 • Këshilla tatimore
 • Këshilla për TVSH-në
 • VEB.ch
 • Treuhand Suisse
Graf-Thomas_09-14

Thomas Graf

Shefi i sigurimit / menaxherit të mandatit

Sigurimi
Anëtar i Bordit Ekzekutiv
 • Diploma Federale Zvicerane në Menaxhimin e Bankave
 • Ndërmjetësi i sigurimeve VBV
 • Këshilla / mbështetje për klientët kryesorë
 • Sigurim shëndetsor
 • FINMA nr.: 26'329
 • CICERO nr. 28,193
Peric-Marina_34-22

Marina Periq

Këshilltar i Mandatit

Sigurimi
 • komerciale sigurimi i arsimit bazë
 • Mbikëqyrja e pritjes së klientit privat
 • Zgjidhja e kërkesave
 • Sigurimi i administratës
Cimino-Francesco_09-21

Francesco Cimino

Shefi i Shërbimeve të Brendshme

Sigurimi
anëtar i skuadrës
 • BSc ZHAW betr.oek. P&ID
 • Ndërmjetësi i sigurimeve VBV
 • kujdesit të konsumatorëve
 • Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
 • Zgjidhja e kërkesave
 • FINMA nr. 33,107
Egli-Diana_09-23

Diana Egli

Menaxher i ri i llogarisë

Besim
 • Specialist financash & RW me Federale FA
 • Këshilla / mbështetje për NVM-të
 • Administrimi i personelit
 • Mbajtja e librave
 • TVSH
 • pasqyrat financiare
 • trajnimin e nxënësve
 • veb.ch
 • Treuhand Suisse
Bundi-Selina_09-23

Selina Bundi

Nëpunës

Besim
 • Nëpunës kontabiliteti edupool iA
 • Pranimi i deklaratës tatimore
 • Mbajtja e librave
 • administrim
De-Mieri-Samuele_35-23

Samuele DeMieri

nëpunës

Sigurimi
 • Biznesmeni EFZ
 • Sigurimi/fiduciari koordinues
 • Sigurimi i zyrës së pasme
 • administrim
Wyss-Michael_35-23

Michael Wyss (nga 1 janari 2024)

Menaxheri i mandatit

Besim
anëtar i skuadrës
 • Specialisti i taksave UE SSK
 • Dipl Sekretari i Tatimeve GFS
 • Besuar me federale FA
 • Shef i Departamentit të Tatimeve 
 • Këshilla tatimore
 • Mbajtja e librave
 • pasqyrat financiare

Pozicionet e hapura

Bëhuni pjesë e një ekipi dinamik, inteligjent dhe të ri.

Gjuhët këshilluese

Gjuhët ndihmëse