Aktiviteti i pedagogut

Edukimi dhe trajnimi - angazhimi ynë për të ardhmen

Pse japim mësim?

Si ligjërues në Shkollën e Lartë Teknike për Sigurime (HFV), Shkollën e Bankave dhe Financave të Kalaidos AG (HFBF), AKAD Business AG (HFW), Akademinë St. Gallen, SIB dhe shkollën e Lartë Teknike të ibW Juglindore, ne vazhdimisht përfitojmë nga Gjetjet më të fundit fushat e këshillimit dhe zbatimit të koncepteve në sektorin e sigurimeve dhe besnikërisë. Për shkak të detyrave tona të mësimdhënies, përkatësisht kalimi i njohurive teknike studentëve të shkollave të larta teknike dhe federale Ne jo vetëm që jemi të interesuar, por në të njëjtën kohë edhe të detyruar të jemi të informuar në lidhje me ngjarjet aktuale dhe risitë në industrinë e besimit dhe të sigurimeve.

Partnerët tanë, Andreas Graf dhe Thomas Graf, janë aktivë në temat e mëposhtme:

Industria e besimit varet nga stafi i specializuar. Me punën tonë si pedagogë dhe ekspertë të provimit, ne japim një kontribut në eliminimin e mungesës së stafit specialist.

Andreas Graf
Shef i Trustit l Anëtar i Bordit Ekzekutiv

Ne mësojmë për institucionet e mëposhtme:

Dëshironi të vazhdoni edhe arsimimin tuaj? Mësoni më shumë rreth mundësive nga institucionet. Ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me kurset që jemi njohur. 

dizajn pedagogu pa titull 4 1

Aktiviteti i ekspertëve

Përveç punës së tyre si lektorë, Andreas Graf dhe Thomas Graf janë aktivë si ekspertë për provimet përfundimtare të praktikës për arsimin e ri themelor komercial (NKG) për sektorët "bankë" dhe "besim / pasuri të paluajtshme". Me këtë aktivitet ekspert, ne mbështesim në mënyrë aktive të rinjtë në trajnimin e tyre.

Gjuhët këshilluese

Gjuhët ndihmëse