Menaxhimi i pretendimeve

Ne do të kujdesemi për ju menjëherë!

Ngjarjet e paparashikuara mund të prekin këdo, por kur ato ndodhin, ne jemi këtu për t'ju ofruar mbështetjen tonë gjithëpërfshirëse për menaxhimin e kërkesave. Në ATG, ne e kuptojmë rëndësinë e një zgjidhjeje të shpejtë dhe profesionale në rast të një pretendimi dhe jemi të pasionuar për të minimizuar stresin tuaj dhe për të përfaqësuar interesat tuaja.

Shërbimet tona të menaxhimit të kërkesave me një shikim:

1. Këshilla të menjëhershme: Në rast dëmtimi, ne jemi në dispozicionin tuaj menjëherë. Ekipi ynë i ekspertëve do t'ju udhëheqë gjatë gjithë procesit për t'u siguruar që ju të dini saktësisht se çfarë të bëni.

2. Negociatat me kompanitë e sigurimit: Ne e dimë se sa komplekse mund të jenë pretendimet e sigurimit. Ne do të negociojmë në mënyrë aktive me kompanitë e sigurimeve për të siguruar që ju të merrni kompensimin më të mirë të mundshëm.

3. Zgjidhje të përshtatura: Çdo pretendim është unik. Ne do të zhvillojmë një zgjidhje të personalizuar që merr parasysh nevojat dhe rrethanat tuaja specifike.

4. Lehtësim për ju: Shërbimet tona janë krijuar për të hequr presionin nga supet tuaja. Ne do të ndërmarrim të gjithë hapat e nevojshëm në mënyrë që të përqendroheni te rikuperimi.

Me ATG Business AG në krah, mund të jeni të sigurt se jeni në duart e ekspertëve me përvojë. Misioni ynë është të mbrojmë interesat tuaja dhe ta bëjmë procesin sa më të qetë.

Në kohë pasigurie, mund të mbështeteni tek ne. Na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmën tonë dhe përjetoni përfitimet e të pasurit një ndërmjetës të shkëlqyer të përkushtuar ndaj jush në çdo fazë të menaxhimit të dëmeve.

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. ATG Business AG – partneri juaj në kohë të mira dhe të këqija.

Na telefononi

Linja telefonike e dëmtimit
nga e hena ne te premte
08:00 – 12:00
1:30 pasdite – 17:00

Jashtë këtyre orëve, ju mund të regjistroni kërkesën tuaj në internet ose përmes linjës telefonike të siguruesit:

sigurimiHyniTel.KombëtareTel. Ndërkombëtare
Sigurimi Allianz SuisseRegjistrohuni në internet 0800 22 33 44+41 43 311 99 11
Sigurimi AppenzellRegjistrohuni në internet 071 788 08 90+41 71 788 08 90
AXA Insurance AGRegjistrohuni në internet 0800 809 809+41 58 218 11 00
Basler Versicherung AGRegjistrohuni në internet 0800 24 800 800+41 58 285 28 28
Mbrojtja ligjore e CAPRegjistrohuni në internet 058 358 09 00+41 58 358 09 00
Coop Rechtsschutz AGRegjistrohuni në internet 062 836 00 00+41 62 836 00 00
Dextra Mbrojtja Ligjore AGRegjistrohuni në internet 044 296 60 60+41 44 296 60 60
Sigurimi mobilRegjistrohuni në internet 0800 1616 161600800 16 16 16 16
Sigurimi GeneraliRegjistrohuni në internet 0800 82 84 86+41 58 473 91 20
Sigurimi HelvetiaRegjistrohuni në internet 058 280 30 00+41 58 280 30 00
Sigurimi i mbrojtjes ligjore Orion AGRegjistrohuni në internet 061 285 27 27+41 61 285 27 27
Sigurimi i mbrojtjes ligjore Protekta AGRegjistrohuni në internet 031 389 85 00+41 31 389 85 00
Sigurimi AG SimpegoRegjistrohuni në internet 058 521 11 11+41 58 521 11 11
buzeqeshja.sigurimi direktRegjistrohuni në internet 0800 848 488+41 800 848 488
SUVARegjistrohuni në internet 0848 820 820
Sigurimi i VaudoiseRegjistrohuni në internet 0800 811 911+41 21 618 88 88
Sigurimi i CyrihutRegjistrohuni në internet 0800 80 80 80+41 44 628 98 98

Sigurimet shëndetësoreinformacioniTel.KombëtareTel. Ndërkombëtare
Assura SAinformacion shtese 0842 277 872+41 21 721 44 88
Sigurimi Concordia AGinformacion shtese 041 228 01 11+41 41 228 01 11
Sigurimi CSS AGinformacion shtese 058 277 53 30+41 58 277 53 30
Fondi shëndetësor EGKinformacion shtese 061 765 51 11+41 61 765 51 11
Groupe Mutuelinformacion shtese 0848 803 333
Sigurimi Helsana Ltd.informacion shtese 0844 808 182+41 43 340 16 11
sigurim Innovainformacion shtese 0844 866 500
KKinformacion shtese 0800 838 000
rhenusanainformacion shtese 071 727 88 00+41 71 727 88 00
Sigurimi shëndetësor Sanitasinformacion shtese 0844 150 150
Organizatë shëndetësore SWICAinformacion shtese 0800 80 90 80+41 44 404 86 86
Vivao Sympany AGinformacion shtese 041 480 44 22+41 41 480 44 22

Gjuhët këshilluese

Gjuhët ndihmëse